Kylpyhuoneremontit & saunaremontit

Kylpyhuoneremontti on yksi vaativimmasta kodin remonteista. Teemme kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit ja saunaremontit vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Yrityksemme on erikoistunut kosteiden tilojen remontteihin. Meiltä saat täyden palvelun kylpyhuoneremontin, johon sisältyy vesieristykset ja puusepäntyöt. Yrittäjä Seppo Hakalalla on VTT:n märkätilasertifikaatti, numerolla VTT-C-1659-23-07. Sertifikaatti takaa toiminnan ja työn laadun kokonaisuudessaan. Teemme varmaa ja laadukasta työtä. Sertifikaattiakin tärkeämpää meille on korkeatasoinen työn jälki ja asiakastyytyväisyys.

Kylpyhuoneremontti on iso prosessi, joten teemme yhdessä asiakkaan kanssa tarkan suunnitelman työn etenemisestä. Teemme remontit laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää oikeanoppisen purkamisen, vesieristykset, laatoitukset ja kylpyhuonekalusteet.

Palveluihimme kuuluvat myös saunaremontit. Yritykseltämme löytyy ammattimaista puuseppäosaamista, joten pystymme valmistamaan myös lauteita ja toteuttamaan täysin yksilöllisiä saunatiloja. Saunaremonttien yhteydessä huomioidaan tarkasti myös paloturvallisuusasetukset.

Ota yhteyttä Remonttiapu Hakalaan, meiltä löytyy asiantuntemusta erityisesti märkätilojen remontteihin.