Jätä pintaremontit ammattilaisen huoleksi

Edessä vaativa remontti?

Teetä korjausrakentaminen ammattilaisella ja sinä voit keskittyä rentouttavampiin asioihin.

Sanotaan, ettei korjausrakentaminen kodeissa lopu koskaan, mutta meidän mielestämme prosessia voidaan nopeuttaa teettämällä remontit ammattitaitoisella remontoijalla.

Teemme pintaremontit laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan, koska saat kokonaisvaltaisen palvelun tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Palvelut

Remonttiapu Hakalalla on VTT Märkätilasertifikaatti, mutta paras laatumittarimme on korkealaatuisen työmme ansiosta tyytyväinen asiakas.

Suoritamme pintaremontit korkealla laadulla, asiantuntemuksella ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Työn suorittaminen aina ajallaan on meille kunnia-asia. 

Ota yhteyttä niin tehdään sinun tarpeisiisi sopiva remonttisuunnitelma.

Kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hakea kotitalousvähennystä teettämistäsi remonttitöistä. Kotitalousvähennys oikeuttaa vähentämään kotiin ja vapaa-ajan asunnolle teetettyjen palvelujen työtä koskevasta korvauksesta osan. Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2012 on 2000 euroa. Omavastuuosuus on 100 euroa.

Jos ostat kotitalousvähennykseen oikeuttavan remonttityön ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää arvonlisäverollisesta työnosuudesta 45%. Jos palkkaat henkilön työsuhteeseen, saat vähentää 15% maksamastasi palkasta sekä palkkaan liittyvät työnantajan sivukulut. Katso lisätietoja.