Kylpyhuoneremontti Orimattilassa

Ota yhteyttä!

Täyden palvelun Remonttiapu Hakala kaikkiin kodin remontteihin!

Toteutamme sauna- ja kylpyhuoneremontit vankalla ammattitaidolla toimipaikassamme Orimattilassa. Toimimme koko Lahden talousalueella. Kerro meille minkälaista remonttia kotisi kaipaa, niin keskustellaan lisää!

Kylpyhuone- ja saunaremontit asiantuntijalta

Kylpyhuoneremontti on yksi vaativimmista kodin remonteista. Teemme kokonaisvaltaiset kylpyhuone- ja saunaremontit ammattitaitoisesti vuosien takaisella kokemuksella. Yrityksemme on erikoistunut kosteiden tilojen remontteihin. Meiltä saat siis täyden palvelun kylpyhuoneremontin, johon sisältyvät vesieristykset ja puusepäntyöt.

Yrittäjä Seppo Hakalalla on VTT:n märkätilasertifikaatti numerolla C-1659-23-07. Sertifikaatti takaa toiminnan ja työn laadun kokonaisuudessaan. Teemme varmaa ja laadukasta työtä. Sertifikaattiakin tärkeämpää meille on korkeatasoinen työn jälki ja asiakastyytyväisyys. Kuuntelemme mielellämme toiveitasi ja toteutamme remontit tarpeidesi mukaan. 

Kylpyhuoneremonteissa teemme yhdessä kanssasi tarkan remonttisuunnitelman työn etenemisestä. Toteutamme remontit laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää oikeanoppisen purkamisen, vesieristykset, kestävät laatoitukset ja toimivat kylpyhuonekalusteet.

Palveluihimme kuuluvat kylpyhuoneremonttien lisäksi myös saunaremontit. Yritykseltämme löytyy ammattilaisen puuseppäosaamista. Valmistamme kauniita ja kestäviä lauteita ja toteutamme täysin yksilöllisiä saunatiloja, jotka vastaavat juuri sinun makumieltymyksiäsi. 

Saunatilojen remontoinneissa etsimme aina sinun arkeasi palvelevia ja toimivia ratkaisuja. Saunaremonttien yhteydessä huomioidaan tarkasti paloturvallisuusasetukset.

Märkätilojen vankalla asiantuntemuksella voit siis luottaa aina osaamiseemme!

Sisäremontit

Remonttiapu Hakalalla on vuosien kokemus kaikista kodin remonteista. Teemme ammattitaidolla perinteiset maalaus- ja tapetointityöt, lattia- ja kalusteasennukset, kuten keittiöiden asennukset sekä muut korjausrakentamiseen liittyvät työt. Olipa remontoitava tilasi minkälainen tahansa, kerro meille suunnitelmistasi. Teemme mielellämme remonttihaaveistasi totta!