Sisäremontti Orimattilassa

Ota yhteyttä

Täyden palvelun Remonttiapu Hakala kaikkiin kodin remontteihin!
Onnistunut sisäremontti on yhdistelmä huolellista suunnittelua ja jämäkkää toteutusta. Remonttiapu Hakala on mukana prosessissa alusta loppuun. Olemme puusepäntöiden vankka osaaja, joten sisäremontin yhteydessä on mahdollista luoda kodille täysin uniikki ilme. Kuuntelemme aina toiveitasi ja suunnittelemme kanssasi remontin huolellisesti. Asiakastyytyväisyys sekä ammattilaisen laadukas työnjälki ovat meille erityisen tärkeitä. Valitsemme myös kestäviä ja laadukkaita materiaaleja, jotka ovat avain onnistuneeseen lopputulokseen. Kustannustehokkaat ratkaisut ovat osa erinomaista työtämme.

Palvelemme sinua Orimattilassa ja koko Lahden talousalueella. Huoneistoremontit suoritetaan usein samalla asiakkaan asuessa huoneistossa, joten pyrimme huomioimaan myös asumismukavuuden suojaamalla ja rajaamalla remontoitavan kohteen hyvin. Periaatteenamme on myös, että työmme aiheuttaisi mahdollisimman vähän vaivaa asiakkaalle. Palveluumme kuuluu myös rakennusjätteen pois kuljettaminen.

Maalaus- ja tapetointityöt

Hoidamme maalaukset ja tapetoinnit vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella sekä toiveitasi kuunnellen. Kerro meille, minkälaisia maalaus- ja tapetointitöitä suunnittelet kotiisi, ja me hoidamme loput. Saat meiltä myös konsultointiapua, sillä opastamme tarvittaessa esimerkiksi oikeanlaisten materiaalien valinnassa. Suunnittelemme mielellämme kanssasi tehtävät remonttityöt. Teemme kaikki maalaukset ja tapetoinnit aina joutuisasti, jotta pääset nauttimaan kotisi uudesta visuaalisesta ilmeestä.

Lue lisää

Lattia- ja keittiöasennukset

Meiltä onnistuu parkettien ja laminaattien asennukset eri kokoisiin ja muotoisiin tiloihin. Palvelemme sinua myös keittiöasennuksissa, mikäli vanha keittiösi kaipaa uutta ilmettä. Teemme työmme huolellisesti ja takaamme ammattitaitoisen työn jäljen. Olemme asiantuntijoita myös sauna- ja kylpyhuoneremonteissa. Märkätilojen remonteissa kannattaa luottaa ammattilaisen apuun. Kerro meille, minkälaisten remonttien tarpeessa kotisi on, niin luodaan suunnitelma ja tehdään remonttihaaveistasi totta!

Lue lisää